Om mig

Jeg har en klassisk uddannelse som fag-astrolog fra Irene Christensen Instituttet tilbage fra 1990. IC-Instituttet er stadig aktivt, og anerkendt som et af de førende i Danmark og har et godt internationalt ry. Jeg var så heldig at have den navnkundige Christian Borup som lærer.

Herudover har jeg studeret fagets mange andre tilgange med interesse. Nu er jeg blevet pensioneret, efter et arbejdsliv som it-udvikler, projektleder mm. Så jeg har tid til at fordybe mig mere i astrologien blandt andet.

Sammen med min hustru Bodil driver jeg desuden en lille kinesiologi-praksis her i Rørvig.

Jeg tilbyder den klassiske tolkning af dit fødselshoroskop. Man vil kunne gå til enhver anerkendt astrolog, og vedkommende ville genkende og forstå hvorfra i horoskopet jeg har mine forskellige tolkninger. Herudover vil min tolkning naturligvis være farvet af mit eget fødselshorskop – altså tolket gennem mine briller. 

Jeg har netop oversat John Frawleys 'The Horary Textbook'. En grundbog i horarastrologi. Den gren af astrologien der besvarer spørgsmål fra klientetn her og nu. Ved brug af øjeblikkets horoskop.

Endelig arbejder jeg på en generel tolkning, som kan bruges som opslagsværk, eller som kan anvendes som input til en computer-genereret tolkning.

Måske ses vi?

Rørvig december 2020