Velkommen

Velkommen til min side. Håber den kan gøre dig interesseret i astrologi, eller endda måske inspirere dig til en tolkning af dit horoskop. Hos mig – eller en af mine mange dygtige kolleger rundt om i landet.

Hvad kan en astrolog?

Der findes mange anvendelser af astrologien:  Psykoterapeutisk astrologi, erhvervsastrologi, øjebliksastrologi og esoterisk astrologi for blot at nævne nogle.

Det mest almindelige i dag er nok at få lagt sit fødselshoroskop, for derigennem at få øje på muligheder og udfordringer, som måske ikke var helt bevidstgjorte. Der kan endvidere siges noget om tidens tendenser gennem hele livet. Ikke så meget ’hvad vil der ske’ som ’hvornår er der størst mulighed for succes med dette foretagende’. Astrologien kan være et spændende redskab til at øge kendskabet til dig selv, og hvorfor du reagerer som du gør.

Astrologen tager udgangspunkt i solen, månens og planeternes placering set fra jorden, på det sted og det tidspunkt du blev født. Eller for enhver anden begivenhed for den sags skyld. Det er forskelligt hvilke planeter der tages hensyn til. Alle medregner solsystemets planeter, og nogle tager desuden hensyn til visse asteroider, og fixstjerner. Dette giver et unikt billede for ethvert tidspunkt og sted på jorden. Dette billede eller kort, bliver herefter tolket efter anerkendte regler.

En tolkning tager typisk form som samtale af en til halvanden times varighed. Samtalen bliver optaget til klientens senere brug. En astrolog er underlagt GDPR-regler, som alle der arbejder med personfølsomme data

Men virker det?

Ja – det kommer helt an på hvem du spørger. Der findes mange, som anser astrologien som middelalderlig overtro, eller som ufin udnyttelse af naive mennesker. Og der findes folk der har oplevet på egen krop, at der ikke er noget at være i tvivl om!

Jeg kender personligt til astrologer, som konsulteres om meget praktiske spørgsmål fx: Hvor er mit smykke, hvad er der sket med min hund, bliver jeg gift med hende / ham og hvornår osv. Og disse astrologer kan give et meget overbevisende svar hver gang. Men ikke alle er så dygtige. Du bør spørge til astrologens baggrund og uddannelse, så du er sikker på at få seriøs behandling.